Theaterdoek

Theaterdoek

april 25, 2021 0 Door danceemotion

Ben je op zoek naar het creëren van een podium, decoratie of overkapping van een enorme stand, overweeg dan om een theaterdoek aan te schaffen. De omslagen zijn kant-en-klare doeken die in een groot aantal formaten verkrijgbaar zijn. Mocht de gewenste maat echter niet beschikbaar zijn, dan kan je een hoes op maat bestellen en deze wordt in een recordtijd bij je afgeleverd. De hoes heeft brandwerende eigenschappen waardoor er geen gevaar is voor vlamvatten en -verspreiding. De prijzen die voor alle hoezen worden aangeboden, zijn redelijk in vergelijking met de markttarieven.

Waarvoor kan je het gebruiken

Een theaterdoek kan ook gebruikt worden als afdekscherm bij concerten, carnavals, circus- en toneelvoorstellingen. Ben je een organisator van een festival, dan maakt het kopen van de canvas hoes het voor je veel gemakkelijker om het podium op te zetten. Een enorm canvasscherm maakt je festival aantrekkelijker en succesvoller. Door de uitstekende kwaliteit van de stof gaat het lang mee en is het waard om te kopen. Als je niet zeker weet welk type theaterdoek geschikt is voor jouw evenement, dan kan je bij het bedrijf terecht om de juiste beslissing te nemen. Ze zijn goed op de hoogte van alle soorten stoffen en zullen je adviseren op basis van jouw budget en vraag.

Theaterdoeken doorverkopen

Heb je al een theaterdoek gekocht en maak je er geen gebruik meer van dan mag je deze onder jouw naam aan anderen verkopen zonder het bedrijf te crediteren. Als het scherm moet worden gerepareerd, kan je contact opnemen met het bedrijf en zij zullen hun best doen om het in hun werkplaats te repareren. Hun ervaring van 25 jaar maakt hen betrouwbare je kan er zeker van zijn dat het geleverde product van topkwaliteit is. Je kan ook je eigen bedrijf starten door een contract met het bedrijf af te sluiten om verschillende doeken te kopen en deze onder jouw naam te verkopen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met hen op via telefoon of e-mail.