Straattheater zijn geweldige acts voor op locatie

Straattheater zijn geweldige acts voor op locatie

mei 3, 2021 0 Door danceemotion

Als je op zoek bent naar verschillende creatieve acts die kant en klaar op locatie kunnen worden uitgevoerd dan is straattheater een goede keuze. Acts van straattheater zijn geschikt voor een groot publiek en hebben geen podium of andere zaken nodig om te kunnen worden opgevoerd. Alle attributen en kostuums van het straattheater zijn namelijk mobiel en worden meegenomen door de acteurs. Voorbeelden van leuke acts die je kan verwachten bij theater op straat zijn de rijdende kliko of een koffer vol betovering. Een rijdende kliko kan bijvoorbeeld achter je publiek aanrijden, een praatje maken of geïrriteerd raken als er afval ingegooid wordt. Een koffer vol bewondering heeft een magische inhoud en misschien moet je publiek wel iets doen om te helpen.

Donkere vormen van straattheater

Er zijn vele soorten voorstellingen, niet alleen voor kinderen mogelijk. De basis is altijd vermaak en humor. Voor volwassenen kan er gekozen worden voor een angstaanjagend tintje aan het theater. Je kan ervoor kiezen om je publiek de stuipen op het lijf te jagen met verschillende kostuums en schmink. Wat denk je van een Halloween ervaring zoals de zusjes heks? De verhaallijn, aankleding, acteurs, speciale effecten en kaartverkoop kunnen allemaal door het bedrijf achter het theater verzorgd worden. Zo weet je zeker dat je event een succes wordt doordat er voor alles gezorgd wordt.

Speciale voorstellingen voor kinderen

Er zijn ook speciale voorstellingen met straattheater mogelijk voor kinderen. Hierbij is het belangrijk om te weten onder welke leeftijdsgroep de aanwezige kinderen vallen. Het is bij kinderen erg belangrijk om ze enthousiast te krijgen door hun fantasie te prikkelen en verbeeldingskracht te gebruiken. Hiervoor worden er interactieve elementen toegevoegd zodat ze zich de dag nog lang zullen herinneren. Er zijn vele mogelijkheden voor kinderen. Het is mogelijk om te kiezen voor een bepaald thema of een bepaalde verhaallijn om ze te entertainen.